Verhaal van Aanpakker FransJan

Aanpakkers zijn doeners

Zo’n zes dagen in de week staan de Aanpakkers van LuuXX Woensel klaar om hun gasten te trakteren op de meest heerlijke gerechten. Elke dag schuiven in Woensel bijna 50 gasten aan in Het Pluspunt, bij Luuxx Woensel of ambulant in de wijk. En twee dagen in de week kunnen de medewerkers van de Zernikestraat rekenen op een lunch. Al deze gerechten zijn zelf bedacht, ambachtelijk gemaakt en persoonlijk geserveerd. “We staan achter onze producten en diensten, want we kennen ze van het begin tot het einde.”

Ik denk graag mee in het creëren van gerechten.” -Fransjan

Aanpakkers van LuuXX Woensel

Ze zijn met z’n vijven; de aanpakkers van LuuXX Woensel. Ambacht is het toverwoord, want alles wordt zelf bereid. Zelfs de humus. En ook de worstenbroodjes van Connie – op eigen recept van haar moeder – doen het goed. Nootmuskaat, peper, half om half gehakt, ketjap en de rest is geheim. “Rijk word ik er niet van, maar wel blij,” zoals ze zelf zegt. Als humus al exotisch klinkt, wat te denken van Baba Ganoush. FransJan draait er zijn hand niet voor om. Zijn Babayoghurt met noten, muesli en honing is een blijvertje op de lunchkaart. “Heb ik goed gemaakt, hé Ruud?”

 

Dagelijks ‘applaus’ van tevreden gasten

Ruud  is vaktechnisch begeleider bij LuuXX Woensel. “Met het Aanpakkerslabel krijgen onze cliënten ‘smoel’. Worstenbrood van Connie, Baba van FransJan en ook Wesseline laat haar beste kant zien met haar koekjes. Zo creëren we voor elk niveau het hoogst haalbare. Met dan het dagelijks ‘applaus’ van tevreden gasten.”

Contactformulier voor

Contact voor Aanpakkers

Wij proberen om binnen 1 werkdag te reageren.

Contact voor bedrijven

Wij proberen om binnen 1 werkdag te reageren.

088 551 9274
aanpakkers@lunet.nl